Buy the Change gaat verder via De Kleur van Geld

Het platform Buy the Change zal ermee stoppen. Na bijna twee jaar is gebleken dat wij dit platform niet verder konden brengen. Het goede nieuws: we gaan door met het publiceren van artikelen die laten zien hoe je met je geld iets kunt veranderen.

‘Wat jij met je euro doet – en wat niet – maakt veel uit. Verandering kun je kopen.’ Met deze boodschap lanceerde Triodos Bank twee jaar geleden dit platform. Het doel: bewuste consumenten en duurzame ondernemers met elkaar te verbinden, om zo de overgang te versnellen naar een economie die eerlijker, groener en menselijker is.

We wilden dat doen op een laagdrempelige manier én samen met de community. Door te experimenteren, leren en verbeteren. Na twee jaar is gebleken dat het opbouwen van zo’n platform lastig is.

Nieuwsbrief, blog en Mijn Geld Gaat Goed

Er is ook goed nieuws. De artikelen die wij hebben geschreven voor dit platform – kort gezegd over duurzaam leven – blijkt erg geliefd bij onze volgers. In de afgelopen twee jaar zijn we deze artikelen dan ook steeds vaker gaan publiceren op ons blog De Kleur van Geld.

Je kunt je gemakkelijk inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je deze artikelen maandelijks. Daarnaast vind je de ondernemers die wij financieren ook op onze website onder Mijn Geld Gaat Goed. Op die manier geven we nog steeds invulling aan ons doel om bewuste consumenten en duurzame ondernemers aan elkaar te verbinden.

> Schrijf je in voor onze reguliere nieuwsbrief

Reageer op "Buy the Change gaat verder via De Kleur van Geld"

Voer uw naam in

Please enter a comment

Door mijn reactie toe te voegen, ga ik akkoord met het opslaan van mijn e-mailadres, naam en IP nummer. Dit is nodig om misbruik van deze functionaliteit te voorkomen. Alleen de opgegeven naam zal bij de reactie worden weergegeven. Triodos Bank gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden. Lees meer over uw rechten en onze plichten met betrekking tot uw gegevens in ons privacy statement link naar https://www.triodos.nl/privacy-statement.