Waarom we dit doen

Met geld kun je de wereld veranderen. En dus kan iedereen richting geven aan positieve verandering op maatschappelijk, ecologisch en cultureel vlak. Door te sparen, te beleggen, ondernemen of te geven. Maar vooral ook door te consumeren. Want dat doen we allemaal. Iedere dag weer. En daarin kunnen we met zijn allen écht verschil maken.

Verandering kun je kopen. Dat is de gedachte achter Buy the Change. Door bewuste consumenten en duurzame ondernemers met elkaar te verbinden, versnellen we de overgang naar een economie die eerlijker, groener en menselijker is. Zet met jouw aankopen iets in beweging.

We zijn nog maar net begonnen. Onze verandering is ingezet met deze website, dit platform, met Buy the Change. Maar veranderen, dat kunnen wij niet alleen.

Wij hebben daarbij jouw hulp nodig. Om deze website te verbeteren. Om samen een Buy the Change-community te vormen. Samen de verandering vorm te geven. Online én offline. Doe je mee? Zet met jouw aankopen iets in beweging.

Meld je aan om op de hoogte te blijven van actuele veranderingen en ontwikkelingen. We nodigen je dan ook uit voor events.

> Bekijk de veelgestelde vragen over Buy the Change