Het laatste nieuws

Hieronder zijn de actuele updates te vinden over de deelnemende ondernemers en de Buy the Change community.

Buy the Change gaat verder via De Kleur van Geld

Het platform Buy the Change zal ermee stoppen. Na bijna twee jaar is gebleken dat wij dit platform niet verder konden brengen. Het goede nieuws: we gaan door met het publiceren van artikelen die laten zien hoe je met je geld iets kunt veranderen. ‘Wat jij met je euro doet – en wat niet – […]

Lees meer

9 manieren om je energierekening ook in 2019 laag te houden

De energierekening van een gemiddeld huishouden stijgt in 2019 met 327 euro. Tenminste, als je in 2019 net zoveel energie blijft gebruiken als nu. Maar waarom zou je een dief zijn van je eigen portemonnee? Met deze 9 simpele en goedkope oplossingen verdien je de hogere energieprijzen binnen de kortste keren weer terug.

Lees meer

5 duurzame voornemens voor 2019 die écht effect hebben

Aan het begin van het nieuwe jaar struikel je over lijstjes met goede voornemens. Steeds vaker staan daar ook tips bij voor het verduurzamen van je dagelijks leven. Maar wat is nou écht effectief? Wij geven je vijf tips waarmee je flinke duurzame stappen zet.

Lees meer

Welke energiebedrijven zijn écht groen? Onderzoek duurzaamheid stroomleveranciers 2018

Wil je weten bij welke energieleverancier je volgend jaar goed zit als het gaat om groene stroom? Net als vorig jaar geven we een overzicht van alle groene koplopers in Nederland.

Lees meer

Laad meer