10% korting op cosmetica van INDISHA

Op zoek naar cosmetica gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten? Speciaal voor lezers van Buy the Change bieden we tijdelijk 10% korting aan op de gehele collectie van INDISHA.

‘Waarom op je huid smeren, wat je niet kunt eten?’ Deze vraag vormde het startpunt van INDISHA. Onderneemster Jeanine Wolthuis verkoopt in haar webshop en fysieke winkel (Bussum) biologische cosmetica. Deze zijn zo puur en eerlijk mogelijk gemaakt.

Maar wat betekent dat eigenlijk, zo puur en eerlijk mogelijk? Jeanine vindt het belangrijk dat dit duidelijk is voor haar klanten: “De producten bevatten geen schadelijke of huidirriterende synthetische conserveringsmiddelen als parabenen of phenoxyethanol en geen petrochemische of andere twijfelachtige ingrediënten. Ze zijn wél gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten.”

Zo maak je gebruik van de korting

> Ga naar de webshop van INDISHA
> Selecteer jouw producten
> Voer in het betaalscherm de kortingscode ‘#wearthechange’ toe
> De actie loopt tot 1 maart
> De kortingscode is één keer te gebruiken
> Koop je de producten liever in de winkel (Bussum)? Dan krijg je korting op vertoon van een Triodos Bank-pas of de Buy the Change Mail Update in jouw mailbox.

Producten van indisha winkel bussum Triodos Bank

Wil je vaker korting op duurzame producten of diensten ontvangen?

> Meld je aan voor de Mail Updates van Buy the Change

Doe mee

Join the Change

Help ons met je ideeën, dan zetten we samen de verandering in gang.

Doe mee

Reageer op "10% korting op cosmetica van INDISHA"

Voer uw naam in

Please enter a comment

Door mijn reactie toe te voegen, ga ik akkoord met het opslaan van mijn e-mailadres, naam en IP nummer. Dit is nodig om misbruik van deze functionaliteit te voorkomen. Alleen de opgegeven naam zal bij de reactie worden weergegeven. Triodos Bank gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden. Lees meer over uw rechten en onze plichten met betrekking tot uw gegevens in ons privacy statement link naar https://www.triodos.nl/privacy-statement.