15 euro korting eerste maaltijdbox Willem & Drees

Willem&Drees levert maaltijdboxen met verse, biologische producten van Nederlandse boeren. Een duurzaam alternatief voor de grote keuze in maaltijdboxen die er tegenwoordig is. Speciaal voor lezers van dit blog geven wij deze maand 15 euro korting op zo’n box.

Biologisch, lokaal, en eten wat in het seizoen is. Het zijn de eenvoudige principes van een duurzaam voedselsysteem. Met de maaltijdboxen probeert Willem&Drees hier aan bij te dragen.

En dat gaat verder dan maaltijdboxen alleen. Willem&Drees is namelijk georganiseerd als coöperatie om burgers en boeren bij deze missie te betrekken. Je leest meer over dit bijzondere ondernemerschap in ons artikel ‘Hoe Willem&Drees de voedselketen grondig wil hervormen’

Zo maak je gebruik van de korting:

> Ga naar de website van Willem&Drees
> Selecteer een maaltijdbox
> Voer in het betaalscherm de actiecode ‘eatthechange’
> Alleen geldig op jouw eerste maaltijdbox bij Willem&Drees
> Niet geldig in combinatie met andere acties
> Geldig tot en met 30 november

Wil je vaker korting op duurzame producten of diensten ontvangen?

> Meld je aan voor de Mail Updates van Buy the Change

Doe mee

Join the Change

Help ons met je ideeën, dan zetten we samen de verandering in gang.

Doe mee

Reageer op "15 euro korting eerste maaltijdbox Willem & Drees"

Voer uw naam in

Please enter a comment

Door mijn reactie toe te voegen, ga ik akkoord met het opslaan van mijn e-mailadres, naam en IP nummer. Dit is nodig om misbruik van deze functionaliteit te voorkomen. Alleen de opgegeven naam zal bij de reactie worden weergegeven. Triodos Bank gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden. Lees meer over uw rechten en onze plichten met betrekking tot uw gegevens in ons privacy statement link naar https://www.triodos.nl/privacy-statement.