Communityupdate: de beweging groeit, help jij ons verder?

Buy the Change groeit. In meerdere opzichten. Zo zijn er steeds meer ondernemers te vinden op dit platform en verbinden steeds meer mensen zich aan deze beweging. Help jij ons deze beweging verder uit te bouwen? Gebruik dan #buythechange op sociale media.

4 nieuwe ondernemers, 72 in totaal

Het aantal duurzame ondernemers op Buy the Change groeit. Zo voegden wij onlangs de vier onderstaande ondernemers toe. Hiermee zijn er inmiddels 72 ondernemers te vinden waar je de verandering kunt kopen. Op onze overzichtspagina vind je de duurzame ondernemers bij jou in de buurt.

Vier nieuwe ondernemers op Buy the Change:

2500+ communityleden

Ook de Buy the Change-community groeit. Inmiddels hebben meer dan 2500 maatschappelijk bewuste consumenten en ondernemers zich aangemeld op dit platform. Ben je nog niet aangemeld en wil jij helpen en geholpen worden bij het verduurzamen van jouw koopgedrag? Meld je dan nu aan.

Die tweede dansende man, dat ben jij

Ken jij het filmpje van het Sasquatch Music Festival al? Nee? Bekijk ‘m dan eerst even hieronder. Die tweede dansende man. Dat zijn de Buy the Change-communityleden van het eerste uur. Maar hoe krijgen we andere consumenten en ondernemers zo ver om mee te dansen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat steeds meer mensen bewust hun euro ergens wel – of juist niet – uitgeven?

(Tekst loopt door onder video)

Sasquatch festival - de dansende man en zijn gevolg

Gebruik #buythechange

Al sinds het begin van onze Buy the Change-campagne gebruiken wij de hashtag #buythechange. En we merken dat onze volgers dat oppikken. Zo zie je, bijvoorbeeld op Instagram, deze hashtag steeds vaker voorbijkomen. Wij willen ook jou oproepen om deze hashtag te gebruiken. Bijvoorbeeld als je iets koopt en daar een foto van maakt. Of die mooie foto van die winkel of dat caféetje waar je zojuist iets écht goeds kocht.

Doe mee

Join the Change

Help ons met je ideeën, dan zetten we samen de verandering in gang.

Doe mee

Om te reageren dient u ingelogd te zijn. Inloggen of registreren.