Veelgestelde vragen over Buy the Change

1. Mijn onderneming staat op buythechange.nl maar zonder (goede) foto. Kan ik deze aanpassen?

Je kunt foto’s mailen naar buythechange@triodos.nl met vermelding van jouw bedrijfsnaam en gegevens van een contactpersoon.
Wij plaatsen dan de beste passende foto’s dan op de website. Om uw foto’s te kunnen plaatsen, moeten ze aan een aantal voorwaarden voldoen.

  • De foto moet in liggend/landscape formaat worden aangeleverd.
  • Het beeld moet bij voorkeur 1280 x 750 pixels groot zijn (groter, mits in dezelfde verhouding mag ook).
  • Het beeldbestand mag niet zwaarder zijn dan 2 Mb.
  • Resolutie van 72 – 100 ppi/dpi (aantal pixels/punten per inch).

Zodra we jouw onderneming hebben toegevoegd, ontvangt je daarvan bericht. Je kunt je ook aanmelden om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond Buy the Change.

2. Ik ben duurzame ondernemer in Amsterdam of Utrecht en wil graag dat mijn onderneming op de website wordt geplaatst. Kan dat?

Als je een financiering hebt bij Triodos Bank word je binnenkort toegevoegd aan de site. Je ontvangt een e-mail met de tekst ter goedkeuring en het verzoek om foto’s te uploaden. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via buythechange@triodos.nl.

Wordt jouw onderneming (nog) niet gefinancierd door Triodos Bank, dan is het nu nog niet mogelijk om op Buy the Change geplaatst te worden. In de loop van 2018 gaan we kijken of het mogelijk is om ook niet door ons gefinancierde ondernemingen te plaatsen. Stuur een e-mail aan buythechange@triodos.nl en wij houden je hierover op de hoogte.

3. Ik ben duurzame ondernemer buiten Amsterdam of Utrecht. Kan mijn onderneming ook op de website komen?

We doen op dit moment een pilot met ondernemers in Amsterdam en Utrecht. Afhankelijk van de resultaten van deze pilot gaan we in de loop van 2018 ondernemingen toevoegen buiten Amsterdam en Utrecht. Houd de website in de gaten of meld u aan om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Bekijk de criteria waar we mee bepalen of ondernemers op Buy the Change komen.