We hebben vaak geen idee van de veranderkracht van ons geld

“Niemand kan in z’n eentje de wereld veranderen, maar iedereen wel zichzelf. Bijvoorbeeld door waar jij je euro besteedt, en waar niet. Jouw geld kan verandering brengen”

Met gemiddeld een geldtransactie per dag ben je iedere dag in staat een duurzame verandering in gang te zetten. Wij hebben als individu veel meer invloed dan we denken. Bijvoorbeeld met ons geld. Of we nu dagelijks eten kopen, uit eten gaan of kleding aanschaffen. En als we ons dat realiseren, wat doen we dan? Met deze campagne willen wij consumenten en ondernemers verbinden en geeft dit hen een concreet handelingsperspectief.

De nieuwste campagne start op 19 december 2016 met Radio en TV commercials. Ze onderscheidt zich van voorgaande campagnes door het direct aanspreken van de consument op hoe hij zijn geld uitgeeft, niet alleen waar hij spaart en bankiert.

Begin 2017 krijgt de campagne een vervolg. Sinds de oprichting van Triodos Bank heeft de bank alleen duurzame ondernemers gefinancierd. Via de mobiel bankieren app van Triodos Bank en de website zijn deze bedrijven al te bekijken. Dat levert een prachtig bestand op van ondernemers die al besloten hebben dat ze de wereld op hun manier willen veranderen.

Zo kon je al zien door je postcode in te vullen welke bedrijven dat zijn bij jou in de buurt In januari zullen in Amsterdam deze ondernemers en consumenten met elkaar verbonden worden. Door ondernemers en hun duurzame producten, diensten en initiatieven in kaart te brengen en consumenten te helpen hun weg daar naartoe toe te vinden.

 

Doe mee

Join the Change

Help ons met je ideeën, dan zetten we samen de verandering in gang.

Doe mee

Reacties

Waarom wij met Buy the Change zijn gestart | Triodos Bank 2 jaar geleden

[…] gemiddeld een geldtransactie per dag ben je iedere dag in staat een duurzame verandering in gang te zetten. Wij hebben als individu veel […]

Reageer op "We hebben vaak geen idee van de veranderkracht van ons geld"

Voer uw naam in

Please enter a comment

Door mijn reactie toe te voegen, ga ik akkoord met het opslaan van mijn e-mailadres, naam en IP nummer. Dit is nodig om misbruik van deze functionaliteit te voorkomen. Alleen de opgegeven naam zal bij de reactie worden weergegeven. Triodos Bank gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden. Lees meer over uw rechten en onze plichten met betrekking tot uw gegevens in ons privacy statement link naar https://www.triodos.nl/privacy-statement.